SAVE THE DATE 4 mei 2017 Start verhuur bouwfase 1

woensdag, april 26th, 2017

Het duurt niet lang meer en dan worden de eerste woningen van Zuiderhof opgeleverd! Daarom laten wij u weten dat wij op 4 mei a.s. starten met de verhuur van de woningen van de 1e bouwfase.

Vanaf 4 mei kunt u het inschrijfformulier, huurvoorwaarden, brochure en prijslijst downloaden via de website http://hetzuiderhof.nl/. Daarna heeft u tot maandag 15 mei a.s. 12.00 uur de tijd om alle gevraagde documenten te verzamelen en deze in te leveren bij Ooms Makelaars aan de Maaskade 113 (3071 NJ) te Rotterdam of via rotterdam@ooms.com.

U kunt zich natuurlijk voor meerdere bouwnummers inschrijven in volgorde van uw voorkeur. Na de inschrijftermijn worden alle woningen toegewezen, hierbij houden we zoveel als mogelijk rekening met uw hoogste voorkeur. Mocht u geen woning toegewezen hebben gekregen vanwege de vele animo, wees niet getreurd, er volgen nog fases waarin zowel huur- als koopwoningen worden aangeboden.

Huurvoorwaarden
Uw bruto inkomen (incl. vakantiegeld) dient minimaal 3,5x de kale huurprijs te zijn, hierbij wordt het tweede inkomen volledig meegeteld.

laatste berichten

Kom jij ook kijken naar de ruime eengezinswoning aan de Dordtsestraatweg?

dinsdag, november 21st, 2017

Aanstaande vrijdag om 16.00 uur is er weer een Open Huis bij de modelwoning van Het Zuiderhof. Kom jij ook […]

Lees meer

De herbestemming van Rotterdam-Zuid

woensdag, oktober 18th, 2017

Het had weinig gescheeld of het monumentale Zuiderziekenhuis was voorgoed uit het Rotterdamse straatbeeld verdwenen. Maar dankzij Gemeente Rotterdam, BOEi […]

Lees meer