SAVE THE DATE 4 mei 2017 Start verhuur bouwfase 1

woensdag, april 26th, 2017

Het duurt niet lang meer en dan worden de eerste woningen van Zuiderhof opgeleverd! Daarom laten wij u weten dat wij op 4 mei a.s. starten met de verhuur van de woningen van de 1e bouwfase.

Vanaf 4 mei kunt u het inschrijfformulier, huurvoorwaarden, brochure en prijslijst downloaden via de website http://hetzuiderhof.nl/. Daarna heeft u tot maandag 15 mei a.s. 12.00 uur de tijd om alle gevraagde documenten te verzamelen en deze in te leveren bij Ooms Makelaars aan de Maaskade 113 (3071 NJ) te Rotterdam of via rotterdam@ooms.com.

U kunt zich natuurlijk voor meerdere bouwnummers inschrijven in volgorde van uw voorkeur. Na de inschrijftermijn worden alle woningen toegewezen, hierbij houden we zoveel als mogelijk rekening met uw hoogste voorkeur. Mocht u geen woning toegewezen hebben gekregen vanwege de vele animo, wees niet getreurd, er volgen nog fases waarin zowel huur- als koopwoningen worden aangeboden.

Huurvoorwaarden
Uw bruto inkomen (incl. vakantiegeld) dient minimaal 3,5x de kale huurprijs te zijn, hierbij wordt het tweede inkomen volledig meegeteld.

laatste berichten

Binnenkort start de verkoop van de laatste woningen van Het Zuiderhof!

woensdag, augustus 8th, 2018

Binnenkort start de verkoop van de laatste woningen van Het Zuiderhof! Het zijn 14 eengezinswoningen naast het historische Poortgebouw. Wil […]

Lees meer

Alle koopwoningen zijn verkocht!

woensdag, augustus 1st, 2018

Alle koopwoningen van Het Zuiderhof zijn verkocht. De bouw is in volle gang en komende maanden zal dit deel van […]

Lees meer