OPEN DAG VRIJDAG 30 juni 15.00 tot 17.00 uur

maandag, juni 26th, 2017

Vreewijk verwelkomt dit jaar een geheel nieuwe woonwijk en haar inwoners, Zuiderhof. Op dit moment wordt er druk gebouwd aan 131 ruime eengezinswoningen rondom het herbestemde historische Zuiderziekenhuis. Fase 1A en 1B, die momenteel al gebouwd worden, zijn huurwoningen. Deze eengezinswoningen zullen naar verwachting in augustus/september dit jaar worden opgeleverd. Daarna start de bouw van de koopwoningen. De verkoop start naar verwachting deze zomer met als bijkomend voordeel dat vanwege het effici├źnte bouwproces deze woningen naar alle waarschijnlijk al aankomend voorjaar opgeleverd kunnen worden.

Geheel in lijn met Vreewijk zal ook de wijk Zuiderhof ruim worden opgezet met veel groen. Niet alleen de wijk is ruim opgezet, ook de woningen zijn ruim met een beukmaat van 5,7 meter en een diepte van 9 meter. Door de grootte zijn deze woningen ideaal voor jonge gezinnen. De woningen zijn voorzien van drie of vier slaapkamers, badkamer met tweede toilet, inloopdouche en dubbele wastafel, open keuken met inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin. Daarnaast beschikt de achtertuin over een eigen berging.

Inmiddels hebben de eerste twaalf huishoudens een huurwoning toegewezen gekregen. Er zijn echter nog een aantal huurwoningen beschikbaar. Daarom is er voor iedereen, die geïnteresseerd is in het huren van een woning in Zuiderhof, een Open Huis georganiseerd. Aanstaande vrijdag 30 juni tussen 15.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Dordtsestraatweg.

Voor meer informatie over het project ga naar onze website www.hetzuiderhof.nl of neem contact op met Ooms Makelaars via 010-424 88 88 of rotterdam@ooms.com.

laatste berichten

Kom jij ook kijken naar de ruime eengezinswoning aan de Dordtsestraatweg?

dinsdag, november 21st, 2017

Aanstaande vrijdag om 16.00 uur is er weer een Open Huis bij de modelwoning van Het Zuiderhof. Kom jij ook […]

Lees meer

De herbestemming van Rotterdam-Zuid

woensdag, oktober 18th, 2017

Het had weinig gescheeld of het monumentale Zuiderziekenhuis was voorgoed uit het Rotterdamse straatbeeld verdwenen. Maar dankzij Gemeente Rotterdam, BOEi […]

Lees meer