De woningen bestaan uit twee bouwlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Ze zijn ruim opgezet met een beukmaat van 5,7 meter en hebben een diepte van 9 meter, ideaal voor jonge gezinnen. Op de begane grond komt u binnen in een hal met toilet en opgang naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een schuifdeur naar de achtertuin en een open keuken aan de voorzijde van de gevel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Bij een tussenwoning heeft de zolder een ruime hal en een slaapkamer, bij een hoekwoning is deze ruimte vrij in te vullen.

De Delftse Stoepwoning

De Delftse Stoepwoningen van koopfase 3 kijken uit op een groen veld en het historische Poortgebouw. Aan de voorzijde heeft iedere woning een Delftse Stoep: een plek waar je bijvoorbeeld een bankje neer kunt zetten. De keuken is gepositioneerd aan de voorzijde en tijdens het koken kun je uitkijken op het groene veldje.

De Tuindorpwoning

De Tuindorpwoningen hebben een voortuin die is afgezet met een lage haag. De woningen zijn gelegen aan een reguliere straat met wijkverkeer en parkeergelegenheid en kijken ook uit op het historische ensemble van de wijk. De keuken is gepositioneerd aan de voorzijde en heeft een grote raampartij waardoor de voortuin goed zichtbaar is vanuit de woning.

 

  • PRIJSvanaf 305.000,- VON

  • OPPERVLAKTE101 – 115 M2

  • KAVEL101 – 127 m2

  • WOONLAGEN3

 

Benieuwd naar Het Zuiderhof?
Wij houden u op de hoogte!

Laat uw gegevens achter om vrijblijvend informatie te ontvangen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik ben geinteresseerd in*
Ik heb nog een vraag of opmerking*

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met het opslaan en verwerken van uw data door deze website. Meer informatie hierover vindt u in de privacy verklaring.