Gevarieerd aanbod
eengezinswoningen


De laatste fase van Het Zuiderhof bestaat uit 26 eengezinswoningen, verdeeld over drie woonblokken. Het aanbod is met 16 Parkwoningen en 10 Tuinwoningen gevarieerd. De woningen zelf zijn royaal en bieden alle ruimte aan starters, jonge gezinnen en tweeverdieners. Bovendien krijg je als koper een keukencheque waarmee je jouw droomkeuken kunt samenstellen.

Naar het woningaanbod

16 parkwoningen

De Parkwoningen liggen aan de Valkeniersweide; vanuit je woning kijk je uit over dit mooie park. Aan de achterzijde beschik je over een grote tuin met daarin een houten berging. Binnen is de woning lekker ruim met een riante L-vormige woonkamer en ruimte voor een open keuken. Op de eerste verdieping van de Parkwoningen bevinden zich 3 slaapkamers. De zolderverdieping kan naar eigen inzicht worden ingericht, bijvoorbeeld als extra slaapkamer (optioneel) of hobbykamer. De dakopbouw zorgt voor extra daglicht.

• Oppervlakte tussen 114 en 119 m2
• Kavelgrootte tussen 94 en 115 m2
• Minimaal 3 slaapkamers
• Uitzicht over park de Valkeniersweide
• Bij hoekwoningen: groot raam op de kopse gevel i.p.v. dakopbouw op zolder

Prijzen vanaf ca. € 467.500,- v.o.n.

10 tuinwoningen

De Tuinwoningen doen hun naam eer aan. Bij deze woningen heb je zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning een tuin. De L-vormige woonkamer, met ruimte voor een open keuken, heeft (via de grote glazen deur) directe toegang tot de voortuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Het merendeel van de tuinwoningen is voorzien van een dakkapel. Verder beschikken de Tuinwoningen over een zolderverdieping die naar eigen inzicht kan worden ingericht. In de achtertuin heb je de beschikking over een houten berging.

• Oppervlakte tussen 108 en 117 m2
• Kavelgrootte tussen 122 en 128 m2
• Minimaal 3 slaapkamers
• Voor- én achtertuin
• Bij hoekwoningen: hoekkapel i.p.v. dakkapel

Prijzen volgen binnenkort

VOOR DE ZOMER VAN 2025 WONEN IN HET ZUIDERHOF?


De eerste 6 parkwoningen die nu in verkoop zijn worden al in mei 2025 opgeleverd.

SCHRIJF JE NU IN!

Zie jij het wel voor je, wonen op z’n Vreewijks: groen, gemoedelijk en gezellig? Wacht niet langer en schrijf je vrijblijvend in als geïnteresseerde voor een woning in Het Zuiderhof. Je krijgt automatisch bericht wanneer de door jou gewenste woning beschikbaar is. Daarnaast ontvang je onze nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen Het Zuiderhof.


Ontwikkelaar:

Focus on Impact
+31 (0)10 – 282 31 31
info@impactvastgoed.nl

VH4Hw76ILHc5pzo9oL7q6n6omK9gYKGZY9CuaWK2.png
Verkoop en inlichtingen:

Ooms Makelaars
+31 (0)10 – 424 88 88
rotterdam@ooms.com

ecbe2fb0-22ea-11ed-a177-2b5dc2c1e7d6-ooms.png