Alles wat je nodig
hebt om de hoek

In Het Zuiderhof is het prettig wonen voor mensen mét (jonge) kinderen en mensen zonder kinderen. De wijk ligt naast het groene park de Valkeniersweide en in de buurt van het Zuiderpark, het grootste stadspark van Rotterdam. Hier vind je een kinderboerderij, avontureneiland, strandje en Sportplaza Feyenoord. Er komt een speelplek in de wijk en er zijn volop scholen in de buurt. Met de fiets of lopend ben je binnen een paar minuten bij supermarkten en voorzieningen zoals Winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein en het Ikazia Ziekenhuis. Openbaar vervoer is op enkele minuten loopafstand.

Direct naar het woningaanbod
Card Slider
Image 1

Zuiderpark

Zo uitgestrekt dat je zelfs de stad niet meer hoort: 430 voetbalvelden groot is het Zuiderpark. Daarmee is dit het grootste park van Nederland. Je vindt hier een kinderboerderij, avontuurlijk speelterrein, strandje en Sportplaza Feyenoord. En ook moeras, bossen en veel water.

Theater Zuidplein

Theater Zuidplein

Theater Zuidplein biedt voorstellen die je raken over de wereld van nu. Zoals het theater zelf zegt: wij zijn er voor mensen met diverse culturen, voor mensen met een kleine beurs en voor wie het minder vanzelfsprekend is om een theater te bezoeken.

Restaurant Nirvana

Restaurant Nirvana

In een vernieuwd pand in het Zuiderpark vind je restaurant NIRVANA BY HKIKI. Met een sfeervolle Mediterrane inrichting, een shared dining-concept volgens de Turkse keuken en een fantastische ligging aan het water is dit de dé plek voor een hapje of een heerlijke mocktail.

Het Witte Paard

Het Witte Paard

Lekker eten en drinken en tegelijkertijd de maatschappij helpen? Dan moet je bij Het Witte Paard zijn. Deze horecagelegenheid creëert werkgelegenheid voor Rotterdammers waarvoor het reguliere aanbod niet aansluit. Vanuit een goed hart en altijd gastvrij.

Il Carretto

Il Carretto

Wordt het pizza of pasta? Wat je ook kiest, bij Il Carretto zit je altijd goed. Deze pizzeria-spaghetteria werd in 1989 opgericht door de Siciliaan Carmelo Livera, die de authentieke Italiaanse keuken aan Rotterdam wilde laten proeven. Samen met zijn dochter doet hij dit nog steeds!

Zwemcentrum Rotterdam

Zwemcentrum Rotterdam

Zwemcentrum Rotterdam heeft een bad met Olympische afmetingen (50 meter) en een 25-meterbad. Banenzwemmen, gezinszwemmen, aquasport beoefenen of zwemles volgen; het kan hier allemaal. In de kantine vind je producten die passen bij een gezonde, actieve leefstijl.

Vishandel Vreewijk

Vishandel Vreewijk

Een vers visje op z’n tijd, wie houdt er niet van? En het is nog gezond ook! Heerlijke verse vis haal je bij Vishandel Vreewijk op de Groenezoom 277. Heb je een feestje? Bestel dan zeker een gevarieerde visschotel en support de lokale ondernemer!

Zuiderpark

Zuiderpark

Zo uitgestrekt dat je zelfs de stad niet meer hoort: 430 voetbalvelden groot is het Zuiderpark. Daarmee is dit het grootste park van Nederland. Je vindt hier een kinderboerderij, avontuurlijk speelterrein, strandje en Sportplaza Feyenoord. En ook moeras, bossen en veel water.

Museum Vreewijk

Museum Vreewijk

Benieuwd naar de geschiedenis van Vreewijk? Museum Vreewijk geeft een mooi inkijkje hierin. In de museumwoning Tuindorp Vreewijk, die dateert uit 1917, ontdek je verhalen van wijkbewoners. En je vindt er het archief, dat betrekking heeft op de gehele wijk.

Centrale ligging

Centrale ligging

Bus, tram én metro. Vanuit Het Zuiderhof vind je allerlei openbaarvervoervoorzieningen om de hoek. Dat zorgt ervoor dat je binnen no time in andere delen van Rotterdam bent. Pak je liever de auto? Binnen 20 minuten sta je op de Coolsingel, in het kloppende hart van de stad.SNEL WONEN IN HET ZUIDERHOF? DAT KAN.


DE WONINGEN WORDEN TUSSEN MEI EN OKTOBER 2025 AL OPGELEVERD!

SCHRIJF JE NU IN!

Zie jij het wel voor je, wonen op z’n Vreewijks: groen, gemoedelijk en gezellig? Wacht niet langer en schrijf je vrijblijvend in als geïnteresseerde voor een woning in Het Zuiderhof. Je krijgt automatisch bericht wanneer de door jou gewenste woning beschikbaar is. Daarnaast ontvang je onze nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen Het Zuiderhof.


Ontwikkelaar:

Focus on Impact
+31 (0)10 – 282 31 31
info@impactvastgoed.nl

VH4Hw76ILHc5pzo9oL7q6n6omK9gYKGZY9CuaWK2.png
Verkoop en inlichtingen:

Ooms Makelaars
+31 (0)10 – 424 88 88
rotterdam@ooms.com

ecbe2fb0-22ea-11ed-a177-2b5dc2c1e7d6-ooms.png